joi, 18 octombrie 2012

Ecklonia Cava Super Antioxidant

                                                                 Ecklonia Cava

Ecklonia cava este o specie de alge maro găsite în oceanul Japoniei și Coreei.
Ecklonia Cava Extract: Polifenoli / Derivat Phlorotannin din alge maro.

Ecklonia Cava Extract (ECE) este un complex natural standardizat de molecule unice marine care provin dintr-o anumită specie de alge maro (Ecklonia cava). ECE reprezintă o categorie unică de polifenoli adesea numiti phlorotannins. Structura lor polifenolică unică le înzestrează cu activități biologice care nu se regăsesc în plante terestre.

Puterea antioxidantilor este determinată de structura lor, care este formata din inele. Aceste inele de captare de electroni fara stapan a-i radicaliilor liberi. Cele mai multe flavonoide au, în general, trei inele interconectate. ECE are până la opt inele interconectate, făcându-l de 10-100 ori mai puternic decat alti polifenoli. Acesta este mult mai puternic decât catechinele din ceaiul verde, care au doar patru inele.
ECE este un polifenol unic prin faptul ca rezista foarte mult timp în organism. Acest lucru se datorează faptului că ECE este un polifenol marin. Timpul ECE este de până la 12 ore, față de 30 de minute a celor solubile în apă. ECE are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalică.

FibroBoost, Seanol 400 mg, 90 Veggie Caps, Doctor's Best.
FibroBoost conține Seanol, un complex unic de polifenoli din alge maro (Ecklonia cava). Seanol este produs printr-un proces de extracție patentat care creează un complex de zece polifenoli marini.
Comanda aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu