sâmbătă, 28 mai 2011

Ipocritii zilelor noastre


Intr-o zi te vei trezi si vei vedea ca ai trait intr-o minciuna.Vei vedea cat de mult te-ai prefacut fata de altii si vei vedea cat de mult se prefac oamenii.vei vedea ca ai fost o marioneta care purta pe buze numai cuvinte alese ,dulcegarii fatarnice .Vei vedea ca ai trait degeaba si nu ai realizat nimic.Nimic nu ai schimbat pe aceasta planeta,doar ai continuat jocul altora.Nu te-ai oprit sa privesti viata cum este ea,ci ai vazut doar o proiectie pe care ti-au impus-o altii.Nu ai simtit niciodata suferinta pe care o simte un animal care tocmai s-a sacrificat si nu ai simtit in viata ta ce inseamna sa fii respins de societate. Nu ai simtit greutatile unui om care traieste printre cartoane si nu ai vazut niciodata ce este in inima unei persoane respinse. Nu ai vazut niciodata suferinta ,ci i-ai intors spatele celui suferind,si ai inceput doar ca un ipocrit ce esti,sa filozofezi pe acea tema.Esti un mancator de sarmale grase si un lenes care elimina gaze pe un scaun din piele. Nu ai trait cum esti ci te-ai complacut in jocurile inaltei societati.Ai crezut ca esti ceea ce defapt nu esti,si ti-ai continuat rolul de intelectual care nu face defapt nimic in aceasta viata. Arunca-ti masca si arata-ti chipul adevarat straine. Daca vrei sa faci ceva adevarat,arata-te si infrunta minciuna ipocritilor .Arata-le ca ai fost ca ei,iar acum esti adevaratul TU. Infrunta-i pana la capat si sacrifica-te pe tine pentru adevar,asa cum a facut Isus.Vei fi tradat,batut,injurat si batjocorit,insa intotdeauna tine CUVANTUL sus.Nu te opri si mergi inainte pe tot drumul tau,fara un pas inapoi pentru ca nu ai mult de stat pe aici.Daca esti liber vei avea de suferit,iar religia si societatea nu-ti vor da nici macar o coaja de paine.Da,religia iti va intoarce spatele in loc sa te ajute.Ei folosesc cuvantul lui Isus ca o poezie.Doar atat au stiut sa faca : SA VORBEASCA,si misiunea lor s-a incheiat.Ajutorul nu exista.Ti-l va da cel de sus.
  Dragilor mei prea-cucernici,prea-sfintiti arhiepiscopi si episcopi, parohi,popi si protopopi,ieromonahi si monahi.
 Nu ma ridic impotriva bibliei,ci religiei. Ma imbolnavesc minciunile si ritualurile voastre.Orice faci intr-o biserica este platit.Orice rugaciune,orice pomenire,inmormantare,botez,TREBUIESC platite.Sunteti dati dracului in toata preasfintenia voastra perfida.Conduceti bisericile pentru profitul propriu,pentru bogatii pe Pamant,dar astronomic vorbind nici nu stiti unde se afla Pamantul in spatiu.Stiti doar ca va aflati pe Pamant. Daca nu a-ti fi inventat ritualurile voastre nu a-ti fi avut de ce sa cereti niciun ban de la nimeni.Va veni timpul cand oamenii se vor trezi si-l vor vedea pe Dumnezeu fara voi.Pana si ultimul ateu va vedea pe El in ultima clipa.Aveti atributiile unei tiganci escroace care te acosteaza sa-ti ghiceasca la care ii si multumesti ca ti-a luat banii.
Nu ati facut niciun camin pentru batrani,ati stiut doar sa cantati,sa jeliti si sa inspaimantati lumea.Nu lasati oamenii sa fie fericiti si ati instalat o fantoma imaginara in mintea oamenilor care ii tine inchisi la minte speriati de Dumnezeul vostru.Faceti ca sa iasa banul din orice poala ridicata la marturisire .

4 comentarii:

Anonim spunea...

Daca ar fi numai atat tot ar fi bine dar este mult mai grav deoarece a devenit o religie satanica care are ca rezultat exact opusul a ceea ce propovadueste !

Stefan spunea...

sunt prea multi... mai bine ii ignori...

Unknown spunea...

Ca bine zici Victor!
Lumea nici nu stie cine e Dumnezeu pentru ca nu ii lasa "preasfintii".

La Dumnezeu nu ajungi ca faci aia, si aia si pe cealalta asa cum spun popii...ar fi multe de zis da ma opresc aici...

Anonim spunea...

Din pacate ,asta este lumea ipocrita si naiva in care traim! Bravo, foarte frumos articol!

Trimiteți un comentariu