miercuri, 7 decembrie 2011

Protejati animalele ,nu le ucideti

Oamenii trebuie să găseasca modalităţi umane să se ocupe de animale. Daca eu sunt un vegetarian nu se schimba nimic, animalele vor suferi în continuare prin acest proces oribil de sacrificare. Eu nu sunt din PETA, dar cineva trebuie actioneze in acest sens.
Nu cred că este ceva uman prin uciderea lor. Daca am fi mai multi vegetarieni, s-ar reduce cererea de produse de origine animală, aşa că s-ar produce o diferenţă. Cand vezi ca ceva e în neregulă ,incerci sa faci tot ce se poate, şi a fi vegetarian schimba situatia mai mult decât ignorând. Nu avem nevoie de carne in alimentaţia noastră. Este demonstrat nu avem nevoie de carne şi putem trăi sănătos fără ea.
Este doar o opţiune si nu fortez pe nimeni .

Promovez veganismul si creşterea gradului de conştientizare ,şi nu fac doar pe oameni conştienţi, dar, ii si încurajez să facă o schimbare. Veganismul este atât de conştientizare cat şi de schimbare.

Corpul nostru nu are nevoie de carne. Dacă vrei să mănânci carne, este foarte bine, mergi mai departe şi fă-o, dar utilizaţi un argument real. De exemplu, spunând: "as mânca carne pentru că vreau " Ar fi chiar mai acceptabil decât a spune este ceva care aveţi nevoie, deoarece este demonstrat nu avem nevoie de ea şi este sănătos in a trăi fără a manca produse de origine animală.


Cine va ajuta pentru a răspândi acest adevăr? Va rog sa trimiteti mai departe si altora care poate vor vedea adevarul, si unul cate unul, vom schimba destinul necrutator pe care il au animalele.



2 comentarii:

LeadGeneration33 spunea...

Cei care ucid animale pentru distractie sau care fac lupte pentru animale ar trebui inchisi foarte mult timp, asa e in alte tari, nu doar o amenda..

fidel tuchel spunea...

Sa speram ca in viitor o parte din omenire nu se va mai hrani cu moarte si suferinta. Cei care maninca carne, mai bine s-ar da ei insusi la sacrificiu pentru a experimenta ce traiesc animalele cind le omoara. Rahat cu fiinta umana care este gresit conceputa.

Trimiteți un comentariu