duminică, 12 mai 2013

Mesaj pentru prietenii de pe Facebook.



Dupa tot efortul depus pentru apararea animalelor de a fi servite la masa, cred ca sunt cea mai ignorata persoana din randul prietenilor mei de pe Facebook. Desi am adus argumente religioase solide in acest subiect, de cateva saptamani nu am mai primit like la nicio poza, exceptand doi - trei prieteni care ma cunosc. Am fost abandonat, toti mi-au intors spatele, insa nu imi pare rau. Voi continua sa promovez vegetarianismul, deoarece mai exista multa lume care trebuie sa cunoasca raul continuu de care au parte animalele. Cred ca foarte multi au apasat pe "unsubscribe" de la updates-urile mele. Bine ca nu pot vedea cine sunt aceia.



Cred ca totul porneste de la mintea fiecaruia. Nu poti da un like la ceva ce nu respecti: animalele. O data de in farfuria ta ai alimente de origine animala, nu poate sa iti placa ceva care e in dezacord cu ceea ce mananci. Se pare ca vorba lui Isus "Fa altora, cum ti-ai face tie", nu functioneaza printre crestini.
Nu sunt un om religios, si cred ca daca Dumnezeu ar exista, ar fi un lucru extraordinar, insa ce putem face real, fizic, aici, in viata asta, este sa facem un bine care este mult peste tot ceea ce crezi ca este important, si acel bine este VIATA.
Am ascultat pe foarte multi care au adus argumentele lor, ca animalele sunt bune de mancat, de la argumente de nutritie pana la argumente religioase, insa nimeni nu a luat in considerare, VIATA. E o rusine pentru crestini, si cred ca eforturile lor de a ajunge in Imparatia Cerurilor, sunt anulate, pentru ca nu au respect pentru viata. Multi nu isi dau seama ca nici nu trebuie sa fii crestin, nici de alta religie, si chiar nici nu e nevoie sa fii religios deloc, ca sa o pretuiesti.

Cine va ajuta pentru a răspândi acest adevăr? Va rog sa trimiteti mai departe si altora care poate vor vedea adevarul, si unul cate unul, vom schimba destinul necrutator pe care il au animalele.

1 comentarii:

Valentin Grigore spunea...

Pofta dictează, iar omul se supune, apoi caută argumente cu care să se acopere. Adevărul este că a lua viața cuiva este o crimă... apoi să-i mănânci cadavrul... nu mai zic ce înseamna. Eu cred că ține de educație și de respect pentru viață.
Gândesc la fel ca tine, deși eu sunt credincios.
De aceea sunt vegetarian.

Trimiteți un comentariu