miercuri, 3 iulie 2013

Evanghelia lui Isus sau Evanghelia Vieții Perfecte despre dragostea lui Isus pentru animale Partea IVÎn următoarele articole, am ales mai multe capitole pe tema "dragostea lui Isus pentru animale", din "Evanghelia Vieții perfecte" (de asemenea, cunoscuta sub numele de "Evanghelia Celor Doisprezece Sfinti" sau "Evanghelia lui Isus). M-am facut si traducator de scripturi, dar va asigur ca am gasit cuvintele corecte. Am facut aceasta, deoarece nu am gasit nicaieri pe internet aceasta evanghelie in romana, si nu este de mirare, deoarece biserica NU doreste ca aceasta sa fie cunoscuta.


Isus a vorbit despre consumul de carne.

4. Nu este scris în profeți: Luați jertfele de sânge și arderile de tot, și plecati departe cu ele? Nu mai manca carne, pentru că nu am vorbit de acest lucru părinților voștri, nici nu le-am poruncit să facă acest lucru atunci când i-am scos din Egipt. Dar asta este ceea ce le-am poruncit:
5. Asculta glasul Meu și mergi pe căile pe care le-am poruncit voua, și veți fi poporul Meu și lucrurile vor merge bine pentru voi. Și totuși ei nu au fost atât de înclinați și nu m-au ascultat.
6. Și ce ti-a poruncit Dumnezeu, altele decât de a practica dreptatea, mila și să umbli smerit cu Dumnezeul tău? Nu este scris , la început, Dumnezeu a rânduit roadele pomilor și semințele și plantele pentru a fi hrană pentru toti oamenii?
7. Dar ei au făcut din casa de rugăciune o peșteră de tâlhari și, în loc de jertfă curată, cu tămâie, Mi-au colorat altarele cu sânge și au mâncat din carnea animalelor ucise.
8. Dar Eu vă spun: Să nu vărsați sânge nevinovat și să nu mănâncati carne. Să fti verticali, iubiti mila și faceti ce e drept, iar zilele voastre vor rezista pe Pamant mult timp. (Cap. 33)


Animalele sunt frații și surorile noastre.

7. Isus a venit într-un sat și a văzut acolo o pisică fără casă, și suferea foame și a strigat la El. El a luat-o, înfășurat-o în mantia Sa si a lasat-o sa se ​​odihneasca la pieptul Lui.
8. Și când a trecut prin sat, a dat pisicii să mănânce și să bea. Și a mâncat și a băut și I-a arătat Lui multumire. Și El a dat-o uneia din ucenicii Săi, o văduvă numită Lorenza, și ea a avut grijă de ea.
9. Și unii dintre oameni au spus, "Acest om are grijă de toate animalele. Sunt frații și surorile lui, pe care El îi iubește atât? "Și El le-a zis:  "Adevărat, acestia sun frații vostri din marea familie a lui Dumnezeu, frații și surorile care au aceeași suflare de viață de la Dumnezeu.
10. Și cine are grijă de ei și le dă mâncare și băutură cand au nevoie de acest lucru, il fac pentru Mine, și cel care permite în mod deliberat ca unul dintre ei sa sufere privațiuni și nu-l apăra atunci când este maltratat, permite acest lucru rău să se întâmple cum Mi-ar fi facut Mie. Căci, după cum ați făcut în această viață, asa va fi făcut voua în viața ce va veni. "(Cap. 34)


Traducere: Lupu Victor.

4 comentarii:

maia spunea...

Banuiam eu ca IIsus a fost vegetarian si mai presus ca iubea animalele.Cu siguranta nu era un simplu atasament ci stia perfect ca sunt fratiorii nostri mai mici, cunostea foarte bine consecintele negative ale omorului.Si totusi continuam sa taiem porcii, mieii, sa omoram si sa chinuim cainii in secolul 21 si mai rau daca spui despre consecintele dezastroase ale acestui act, esti luat in ras, daca nu mananci carne, se uita ciudat la tine, daca le spui despre nenumaratele efecte novive ale consumului de carne pe plan fizic dar si spiritual, esti catalogat fanatic, dus cu pluta sau pocait...

Minunat articol!

Cory Oana spunea...

In sfarsit un articol adavarat....De ce oare toti oamenii spun ca animalele sunt lasate de Dumnezeu sa le mancam?? Omul interpreteaza totul pentru folosul lui...Foarte frumos articolul, felicitari!!

Ovidiu Stoica spunea...

Cand a trimis Dl Iisus pe ucenici sa pregateasca Pastele oare ce au avut la masa ? Erau toti evrei. Aducerea aminte pt ei ce simboliza la sarbatoarea Pastelui si cu ce? Multumesc pt viitorul raspuns. Va rog sa tineti cont de Biblie.

moroflorin spunea...

Omenire din ce in ce mai corupta..numai ca departarea de cateva sfaturi simple din biblie provoaca indoctrinare ,rutina si apoi distrugere....iar prin faptul ca animalele crescute de om si implicit sacrificarea lor e un "drept" al nostru,in mintea noastra ele sunt tratare ca niste lucruri si nu fiinte ceea ce este o deviere de la normal

Trimiteți un comentariu