duminică, 25 august 2013

Semneaza Petitia Pentru Salvarea Tuturor Animalelor.


O... de cand am asteptat sa imi vina ideea asta care era demult in mintea mea, dar nu am pus-o in practica. Multi oameni sau organizatii iti cer sa semnezi petitii care mai de care justificate cum ar fi de exemplu pentru Rosia Montana, taxa auto, violenta in familie etc....  Nimeni nu se gandeste la animale insa si nu ma refer doar la cele de companie, ci si la cele care intr-adevar sufera cel mai mult: animalele de consum. Nu va grabiti cu argumente tampite prin care sa imi explicati religios sau stiintific ca animalele de consum pentru asta sunt facute, sa le omoram. M-am saturat sa explic ca ceea ce face lumea consumand animalele pentru a-si satisface pofta este de o cruzime ce depaseste toate dogmele sfinte din religia ta, oricare ar fi ea.

Semnarea petitiei consta in comentarii. Nu are nimeni voie la acest articol sa comenteze daca nu este deacord cu aceasta petitie, pentru ca acele comentarii vor fi sterse. Cei care nu sunt deacord, pot comenta in alte articole, si sunt multe, in care sa isi exprime adanca nemultumire pe acest blog sau pe CONSTIINTA.
In aceasta petitie vreau sa vad cati dintre voi, vegetarieni sau nu, consimtiti ca uciderea animalelor de consum pentru placerea egoista a oamenilor este un lucru inuman si nedrept, lasand un comentariu.
Numaratoarea incepe. :)

6 comentarii:

Unknown spunea...

Viata lor nu este mai prejos de a noastra....... Specismul si carnivorismul ar cam trebui sa dispara. Se presupune ca suntem o specie evoluata desi ne purtam ca niste barbari!

hermione spunea...

Animalele nu trebuie ucise nici pentru hrana, nici pentru altceva. Sunt ființe ca si noi si avem datoria sa le respectam!

anonim spunea...

Eu vreau s-o semnez si o caut dar unde-i ca n-o gasesc?????

Unknown spunea...

Maya, nu este o petitie adevarata pe care o semnezi. Oricum nicio petitie reala nu are succes. Petitia consta in a lasa un comentariu :)

Laliq spunea...

merci de petitie! semnez ;)

Betti spunea...

nu e drept si cinstit ca unii oameni sa profite de puterea lor pe care ne-a dat-o noua oamenilor Unicul Dumnezeu ca sint oameni si sa le faca fiintelor fara aparare ce au ei chef,chear sa le si omoare. Nu avem nevoie de carnea lor! Unicul Dumnezeu ne-a dat atitea varietati de legume,fructe,nuci si seminte care au vitamine,proteine,zinc,...

Trimiteți un comentariu