joi, 20 iunie 2013

Biserica Creștină nu are nimic de-a face cu creștinismul timpuriu



" Biserica Creștină de azi, în special catolicismul, nu are practic nimic de-a face cu creștinismul timpuriu, cu Nazarenismul, și, astfel, cu adevăratele învățături ale lui Isus. În schimb, este în primul rând o predare de auto-fabricate, care se bazează aproape exclusiv pe exercitarea și menținerea puterii. Numai prin intermediul Inchiziției, arderea pe rug a vrăjitoarelor, cruciadelor, ura față de evrei și a femeilor, precum și cooperarea cu național-socialiștii în așa-numitul 3rd Reich, istoria Bisericii Catolice este roșie plina de sânge. Mări întregi ar putea fi umplute cu acest sânge.
Cele mai mari sărbători bisericești - Crăciunul și Paștele - sunt, de asemenea, cele mai mari sărbători de sacrificari ale anului "!

* Carsten Strehlow, Vegetarianism/Veganism as
a Component of Christianity, p. 58


"Adevărat, vă spun, Eu am venit în lume, în scopul de a pune capăt tuturor darurilor de sânge și consumul de carne de animale și păsări care sunt ucise de oameni."

“This Is My Word” "Acesta este Cuvantul Meu"
Chap. 75:9, p. 788

The Gospel of the Perfect Life - Evanghelia Vietii Perfecte

Cât de mult disprețuitorii animalelor din antichitate și în timpul Evului Mediu au ținut cont de învățăturile din Nazaret, pot fi scoase din Scripturile apocrife din "Evanghelia Vieții perfecte" (The Gospel of the Perfect Life).
În prefața primei ediții în limba engleză (1902) din "Evanghelia Vieții perfecte" (de asemenea, cunoscuta sub numele de "Evanghelia Celor Doisprezece Sfinti" sau "Evanghelia lui Isus), G.J.R. Ouseley scrie: " Evanghelia aceasta originală, de inspirație creștină, este una dintre cele mai vechi și mai completă cu fragmente creștine timpurii și este păstrată într-o mănăstire budistă din Tibet, unde a fost ascunsa de către membrii comunității eseniene, în scopul de a o proteja de mâinile falsificatorilor".
În următoarele articole, am ales mai multe capitole pe tema "dragostea lui Isus pentru animale."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu